De Betrouwbare Mannetjes

Voor een Betrouwbare Mening

Broek uit, broek uit.

Niemand kan zo goed een foto ontleden als Hans Aarsman. Uit het onlangs door de Betrouwbare Mannetjes onderschepte vroege werk van Aarsman blijkt evenwel dat ook de meesterkijker heeft moeten leren. Hieronder elke week een foto uit de tijd dat Aarsman nog een Aarsmannetje was.

Hoe gênant is het om in het openbaar je kleren te moeten uittrekken? We kennen het allemaal. Bij de dokter bijvoorbeeld. De man op de foto wordt gekeurd voor militaire dienst. Zoveel is duidelijk. Met ontbloot bovenlijf is hij op de tafel gaan liggen. Nu de broek nog. Hij is al opengeknoopt en de man lijkt aanstalten te maken all the way te gaan. Maar zijn blik verraadt veel. De aanwezigheid van de camera en de acht mannen (waarom zo veel?) doen hem twijfelen. Met een aai over de bol probeert een van de pettendragers hem gerust te stellen. De andere pet neemt iets in de broek waar. Hij wijst ernaar. Zou het de reden van de schaamte zijn? Zou kunnen. De man naast de aanwijzer kijkt zelfs verschrikt opzij. Hij heeft het gezien, maar voor hem was het eens maar nooit weer. De twee mannen naast hem zijn juist gebiologeerd door wat ze waarnemen. Wat het precies is geweest zullen we nooit weten. Maar dat die broek uiteindelijk is uitgegaan staat vast. Gezien het atletische lichaam van de man zal de keuring verder probleemloos zijn verlopen.

Hans Aarsman

Advertisements

2 comments on “Broek uit, broek uit.

 1. Kafka
  09/02/2013

  Mario Teran neemt iets waar in de broek van de dode Che

  • willem veenstra
   12/02/2013

   Love Song for the Dead Che?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 05/02/2013 by in Betrouwbare Aarsmannetjes.